Dobrodošli na Mass-ovem modnem portalu ljubiteljev obutve, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime ‘But First Shoes‘.

V Massu smo združili moči z uveljavljenimi modnimi navdušenkami v Sloveniji in na Hrvaškem, ki bodo soustvarjale najnovejšo modno platformo ‘But First Shoes’, na kateri vam bodo ponudile sveže modne ideje.

Popolno ekipo naših fashionistk sestavljajo slovenske blogerke Sara Zavernik (The Blonde Bliss), Lara Begič (Mainstream Chic), Tesa Jurjaševič (Magnifique) in modna urednica Elle, Petra Windschnurer ter hrvaške lifestyle blogerke Ella Dvornik (I am Ella), Ljupka Tanevska (Guerilla Girl) in Lucija Kontić (Shipped from Venus).

Že ime nove spletne platforme, ki so ga izbrale, dokazuje, da so vse strastne ljubiteljice čevljev, ki ta modni kos velikokrat postavljajo v ospredje svojih stajlingov.

Na spletni strani boste lahko našli najnovejše modne zapovedi, osebne stilske nasvete in izkušnje modnih gurujk, modne inspiracije iz vseh področij mode, tako obutve kot tudi oblačil, dodatkov in stiliranja. Platforma bo vaš najboljši sopotnik, da boste na vsakem koraku obveščeni o zadnjih trendih in svežih stilskih idejah.