Najti prave čevlje za pravi outfit ni mačji kašelj. Casual superge so v bistvu vedno prava izbira – vendar morajo biti spretno kombinirane. Brezčasno, minimalistično, elegantno – to je pravi način, s katerim poskrbimo za popoln izgled. Prav zato si casual superge zaslužijo, da so del vsake garderobe.

Letošnjo pomlad ne moremo mimo lahkih, casual superg. Še posebej, če je sneaker oblikovan na tako miren, nevsiljiv in preprost način. Nepristranski, neokrnjen in še vedno casual. Ta sneaker vas bo prepričal na subtilen način.

Zadržane barve, kot so črna, siva, navy ali bela, se popolnoma ujemajo z umirjenim videzom; veliko dodajo našemu celotnemu casual outfitu, a kljub temu izpadejo spoštljive.

Kaj lahko gre narobe z navadnim sivim čevljem? Prav nič! Še posebej, če je čevelj tako miren, neopazen in preprost, kot je Bugatti. Odlična izbira!

V čevljih se morate počutiti udobno, vendar ne bodite preveč casual – vaši čevlji morajo biti vedno čisti in negovani. Pri casual sneakerju, ki privablja toliko pogledov, kot je ta, je to še toliko bolj pomembno. Pustite lanske festivalske superge doma.