Moja najljubša modna obdobja so petdeseta, osemdeseta in začetek devetdesetih let. Če sem iskrena, kot velika ljubiteljica visokih pet in nenavadnih čevljev ne morem ravno reči, da so mi čevlji iz teh obdobij posebej všeč. Prav zato imam rada dobro modno oživitev, ki starim modelom doda pridih sodobnosti. Najprej so mojo pozornost ukradli ti sandali Replay.

S svojim vzorcem s trikotniki in kombinacijo barv me spominjajo na konec osemdesetih let, ko je bilo modno kombinirati zelene, vijoličaste, rumene in oranžne odtenke. In v trenutku, ko sem pomislila, da bi se takšnim čevljem podala kakšna kombinacija oblačil v slogu »norih osemdesetih«, sem se odločila, da jih bom raje kombinirala s temi odštekanimi kopalkami, ki mi jih je podarila modna oblikovalka iz New Yorka. Ta kos se je skrival v moji omari celi dve leti in nestrpno čakal, da povrnem izgled, ki sem ga imela preden sem postala mama. Zdaj pa je popolna priložnost, da pokažem oboje – tako čevlje kot postavo. Medtem ko je kombinacija kopalk in visokih pet pri nas prava redkost, ta izgled v drugih evropskih državah predstavlja modno stalnico v večini barov na plaži.

Replay 99,99 eur

Kdo bi vam zameril, če imate tako dober model čevljev in vitko telo? 🙂 Čevlji so trenutno naprodaj v vseh Massovih trgovinah. Pohitite, to sezono so čisti MASS-t have!