»V oblekicah s cvetličnim vzorcem me boste videli redko, še redkeje pa v takšnih »običajnih«, a tako zelo udobnih čevljih @MASS. Včasih se lahko tudi jaz obnašam normalno in se oblečem kot ženska. Kakšna se vam zdi ta romantična kombinacija?«

Čeprav se v rožnato ne oblečem pogosto, si s prihodom toplega vremena tudi sama kdaj zaželim obleči očem prijaznejše barve. Iskreno povedano sem celotno kombinacijo ustvarila glede na čevlje, saj tako delam vedno. S čevlji vsak dan pokažem, kako se počutim, oblačila pa so zame, začuda, samo dodatek čevljem. Čeprav sem se na začetku bala, da bom v teh čevljih težko hodila, moram priznati, da zaradi njihove oblike, ki spominja na nogavico, hoja sploh ni bila težavna. Ne samo, da ni bila težavna – čevlji so dejansko zelo udobni!

UPcollection 49,99 eur

Najbolj me je razveselilo to, da sem vedela, da ne bom imela nobenega žulja. Moja največja težava pri petkah je to, da dobim poleti, ko je zelo vroče, žulje veliko hitreje, če so čevlji trdi ali imajo paščke. Takšni čevlji so odlična izbira, če med potjo ne želite kupovati obližev. Usklajevanje čevljev v barvi pudra ali, kot bi rekla sama, v barvi rdečila za lica je bilo precej težko, saj nimam veliko svetlih oblačil, zato sem izbrala to čudovito obleko naših znanih hrvaških modnih oblikovalk Boudoir. Cvetlični detajli so se odlično ujeli s čevlji in same čevlje še polepšali. Ti drzni polškornji so vsekakor lahko videti romantično in ženstveno, če boste izbrali še kos, ki bo njihov videz ublažil. V tem modelu me boste letos poleti zagotovo videli pogosto, toplo pa ga priporočam tudi vsem, ki zagovarjajo udobnost in ženstvenost.

 

Več @MASS: