Uradno smo zakorakali v poletno sezono. V čas, ko hrepenimo po nepozabnih doživetjih, slanih pričeskah in pretiranem vonju kreme za sončenje.

Skoraj toliko, kot se veselimo vročih poletnih dni, pa se veselimo tudi poletnih noči. No, vsaj jaz. Ko odprti sandali z najvišjo peto pridejo na svoj račun, ko je edino pravilo, da pravil ni, in ko si končno drznem obleči najbolj pisano krilo, ki ga imam v omari.

Bistvo poletnih večerov je lovljenje trenutkov. Tistih, zaradi katerih občutiš mravljince, se počutiš najbolj svobodno in polno adrenalina. Ko ti je kar malo žal, da si postavil lepoto pred udobje, saj te nove petke po treh urah plesa že neusmiljeno prosijo, da jih sezuješ kljub temu, da so tvoje noge v njih videti trikrat daljše. Kot pravi Nipke, recept za »popoln lajf« ne obstaja, vendar pa lahko zatrdim, da sem spisala recept za popoln poletni večer. Od vseh neudobnih (a za dol past lepih) čevljev s peto, ki jih imam v svoji omari, so Guessove črne lepotice zdaleč najbolj udobne (pa tudi najlepše). In tudi, ko sem se že šestič preoblekla in ko so mi bila iznenada vsa oblačila iz omare premajhna, so mi s svojo vpadljivo klasičnostjo »guessice« pričarale nepozaben poletni večer.

Guess 145 eur

 

Več @MASS: