Zima nas je letos res razvajala! Ni bila preveč hladna ali deževna, sončnih dni pa je bilo več kot kadar koli prej. Vseeno sem nestrpno čakala nekoliko višje temperature, lahkotnejša oblačila in tudi obutev.

Kavbojke in črtasta majica sta moja najljubša kosa, klobuk je moj najljubši modni detajl, celotno kombinacijo pa sem zaokrožila s temi izjemno priljubljenimi ogromnimi belimi športnimi copati.

Tako imenovani »grdi« športni copati veljajo za trendovske že nekaj časa, a ta model me je tako očaral, da jih poskušam vključiti v svoj vsakodnevni slog. Čeprav sem bila ob prvem (in drugem in tretjem …) srečanju z njimi skeptična, saj sicer raje nosim nekoliko bolj klasične in ženstvene kose, so me ti športni copati navdušili. Poleg neverjetne udobnosti njihova skrivnost tiči v preprostosti in beli barvi, ki jo lahko enostavno kombinirate na tisoč in en način. Odlično se bodo podali sproščeni kombinaciji za čez konec tedna – kavbojkam in vaši najljubši jakni. Nosite jih lahko tudi z romantičnimi oblekicami, ki bodo v kontrastu s tem robustnim modelom prišle še posebej do izraza.

Tiste posebej drzne lahko takšno vrsto športnih copat kombinirate tudi s pisano obleko ali hlačami z vzorcem. Zagotovo ne boste zgrešile!


Skechers 69,99 eur