Superge v beli barvi tudi v aktualni sezoni ostajajo najbolj zaželena modna obutev. Ne glede na to, ali so vam všeč športne različice, tako imenovane dad sneakers ali elegantna izvedba, so prav bele superge tiste, ki vam ponujajo nešteto stilističnih možnosti.

Vsak dan bele superge:

  1. Nosite jih s poslovno dvodelno obleko. Poletne pastelne odtenke v prihajajočih mesecih zamenjajte z oker barvo, temno modro, globoko zeleno in vsemi sivimi toni.
  2. Nosite jih s športnimi oblačili. Športne hlače ali trenirko popestrite z elegantnim suknjičem in fino bluzo.
  3. Nosite jih z usnjenim krilom. K zašiljeni obliki dolžine do kolen poleg belih super odlično pristajata klasičen pulover s puli ovratnikom in ‘prevelik’ suknjič.
  4. Nosite jih z daljšo obleko. Skupaj z belimi supergami jeseni k obleki obujte prosojne nogavičke z vzorcem. Hladnejša jutra in večer stilistično ‘ukrotite’ s podloženo usnjeno jakno.
  5. Nosite jih z oprijeto obleko. Letošnjo jesen z belimi supergami popestrite ženstveno različico iz grobe čipke ali oprijeto obleko iz bleščic.
  6. Nosite jih s širokimi culottes hlačami. Če se odločite za model z višjim pasom z gubami, naj bosta majica ali pulover bolj oprijeta, v nasprotnem primeru se tovrstne hlače s širšimi hlačnicami ter bele superge dobro ‘počutijo’ v kombinaciji z dežnim plaščem.
  7. Nosite jih z džins hlačami z ravnimi ali širšimi hlačnicami. Poudarite bele superge z enobarvnimi nogavicami v živahnih odtenkih. Prevelik pleten pulover je najboljša izbira, ko se odpravljate na nedeljski brunch.
Guess 120 eur

 

Več @MASS: