Če si to zimo želite s torte pobrati najboljšo modno smetano, morate v svojo omaro s čevlji spustiti pohodniške čevlje oziroma bulerje z vzorcem geparda. Zakaj? Zato, ker so bulerji nedvomno najbolj trendni čevlji sezone in ker so živalski vzorci najbolj kul modni motivi vseh letnih časih. Torej, kaj še čakate? Da bo odločitev še za odtenek bolj gotova, vam lahko namignem, da so pohodni čevlji z vzorcem geparda eden od bolje fotografiranih detajlov, ko govorimo o ulični modi v vseh večjih modnih prestolnicah.

Kako nositi bulerje z vzorcem geparda?

  1. ZA DOMIŠLJEN ULIČNI STIL

Če želite s svojim videzom svetu sporočiti, da resnično obvladate vse zakonitosti vrhunskega uličnega stila, čevlje obujte k hlačam iz džinsa v boyfriend kroju, enostavnemu puliju oziroma puloverju s kapuco in prevelikemu moško krojenemu plašču v barvi kamelje dlake. Za piko na i te nonšalantno fotogenične kombinacije si na glavo lahko poveznete športno pokrivalo s ščitkom ali, še bolje, kar damski klobuk s srednje širokim krajcem.

Če so vam ljubši svetlejši barvni odtenki, lahko to isto kombinacijo izpeljete z džins hlačami in puloverjem v beli barvi. Te iste čevlje lahko nosite tudi, ko se v naše kraje vrne pomlad. Plašč nadomestite z usnjeno jakno v stilu 90. let, puli z belo majico s kratkimi rokavi in džins s kavbojkami, ki so takrat vremenu primerno lahko tudi raztrgane.

Tamaris 99,99€

2. S ČRNO BARVO NE MORETE ZGREŠITI

Bulerji z vzorcem geparda se odlično ujemajo s črno barvo. Črna od glave do gležnjev in čevlji, ki jim v modnem svetu ni para. Izbirate lahko med čisto vsemi oblačili v črnem. Oprijete črne hlače, črn puli in dolg črn plašč. Odlično! Mini črna obleka in črn suknjič. Zelo seksi! Daljše plisirano krilo in debel volnen črn pulover. Sodobno!