Če ste kdaj v mestu doživeli pravo zimo, tisto res pravo z vsaj dvajset centimetri škripajočega,  pod nogami sveže zapadlega snega, ki mu avtomobilski izpuhi še niso prišli do živega, potem verjamem, da si za podobno zimsko zgodbo letos želite prav teh pohodnih čevljev.

Idilična zimska ponudba, kajne? A ker menim, da vas polovica (vključno z mano) ob misli na sneg v mestu od groze šklepeta z zobmi  v toplem zavetju doma, bom ta zapis začela še enkrat.

Modna novost – topli pohodni čevlji,  v katerih vas letos gotovo ne bo zeblo in, kar je prav tako pomembno, v  katerih boste uspešno pisali trendno zimsko modno zgodbo – je to sezono videti kot nekakšna mešanica med pohodnimi čevlji in snežkami.

Elena 170 eur

Z vpadljivimi  detajli, kot so umetno krzno, pravo planinsko prevezovanje, družba različnih materialov in drobni elegantni kristali na semiš podlagi,  bodo dobrodošla popestritev vremensko uporabnih umirjenih oblačilnih kombinacij kot tudi tistih z več modne akcije. Zimski pohodni čevlji  so prava izbira, ko se grejete v bundi ali ko pod dolgim plaščem nosite romantično obleko v cvetličnem vzorcu.

Več @MASS: