Poznate tisti občutek, ko v vas prekipeva veselje do življenja? Po navadi ta na našo dušo potrka skupaj s pomladanskim letnim časom. Nehote nas k pisanim mislim in metuljčkom v trebuhu  pospremijo prebujanje narave s pravo cvetlično eksplozijo, podaljšani sončni dnevi in vedno bolj ugodne temperature, primerne za končno modno dejanje, ki vas že od aprila nagovarja, da je čas, da končno obujete svoje nove poletne sandale. Pravzaprav veselje do življenja v nas prebuja celotna pomladansko-poletna garderoba, še zlasti letos.

Le kdo se lahko upre eksotičnim potiskom cvetličnega tropskega vrta, ki se bohoti na svileni jakni, ki zelo prikladno spominja na udobno pižamo, pentljam, ki krasijo vaše v vetru plapolajoče lase, udobnim osemosminskim hlačam iz džinsa in nadvse igrivim sandalam s polno peto v živahnih barvnih odtenkih (modra, rumena in rdeča barva so kot naročene, če sandale kombinirate z džinsom). Omenjene sandale vas bodo z izbranimi detajli na peti, kot je vzorec iz prepletenih vrvic, ponesle naravnost v srž modnega veselja, sploh če ste zaljubljene v čevlje tako kot jaz. Z njimi je moj korak veliko lažji, včasih imam občutek, da v čevljih, ki so mi resnično všeč in se kot ulite podajo k mojim oblačilom, enostavno lebdim.

UPcollection 39,99 eur

Želja, da jih popeljem na najdaljšo in najbolj resnično modno pisto na svetu, na ulico, pa tako polna spremljajočih pozitivnih vibracij, da ji ne pride do živega niti nepričakovana spomladanska ploha. Lepo je nositi lepe čevlje, kajne?