Vas je kdaj zamikalo, da bi svoj klasičnoeleganten stil modno nadgradile? Mu dodale ščepec trendne nonšalance, ki bi vas iztrgala iz varnega in žal tudi mnogokrat preveč zadržanega objema preverjenih oblačilnih kombinacij? Saj me razumete, o čem govorim? S trenčem, belo bluzo, črnimi osemosminskimi hlačami in salonarji ni prav nič narobe, a včasih si ženske, še zlasti ko je govora o modi, želimo nepredvidljiv obrat. Trendi, ki zaznamujejo letošnjo pomlad, so kot naročeni, da se preizkusite tudi na tem področju. Za primer vzemimo vedno všečen trenč plašč in klasične peščene odtenke. Še preden pomislite, da se v modi ne dogaja nič novega, vas povprašam, kako ste trenč in bež barvo nosile lani in predlani? Obljubim, da ne bo bolelo, če se letos odločite za drugačen recept. Pa poglejmo!

Predlagam, da še vedno ostanemo zveste modni zapovedi, ki predvideva, da peščene in zemeljske odtenke nosimo od glave do peta, le oblačilno kombinacijo bomo sestavile malce drugače. Kaj če bi za spremembo pod trenč oblekle obleko, ne katerekoli obleke, ampak tako imenovano slip obleko, ki spominja na vaše spodnje perilo? Ta bo v družbo zadržanega in klasičnega trenča vnesla romantično igriv pridih. Njun odnos pa bo še dodatno zmehčal par superg, ki je vljudno eleganten.

V naši modni zgodbi so to Guessove superge z diskretnim vzorcem logotipa in okrasnimi zakovicami, katerih športno obliko nadgrajuje trendno všečen višji platforma podplat v beli barvi. Vas mika? Mene tudi!

GUESS 145 eur