Končno smo dočakali poletje! Res je, da sem pričakovala normalen prehod iz 15 na 25 stopinj, da bi še oblekla kakšno prehodno jakno, ki sem jo smojemu fantu vestno in prepričljivo zagovarjala, da jo res rabim v svoji (pre)polni omari. In ja.. Zdaj je nekako ne rabim, ker smo pristali v vročem poletju, kjer so še majčke s tričetrt rokavi preveč.

Letošnji trend se vrti okrog belih oblek in bolih ramen. Definitivno je vročino lažje preživeti v čem takšnem, ampak vedno je problem kaj obuti. Problem je, ker imamo preveč čevljev, ampak res niti en par pa ne paše k novem kosu v omari! Zame je udobje vedno na prvem mestu (in pa izgled seveda). Ne bomo kupile čevljev, ki so nam grdi, ker so udobni. Tega še verjetno nobena ženska na zemlji ni rekla, kar šele naredila!

V moji omari se skoraj vedno najdejo tisoč in ene teniske/superge. V vseh možnih barvah, modelih, vzorcih,.. Nekako se mi zdi da je ta čevelj tisti, ki elegantnim in ženstvenim kosom doda drznost in naredi nek outfit bolj nosljiv in vsakdanji. Definitivno je tudi bolj udobno in znosno preživeti cel dan. Ker vsi, ki poznate vsaj približno moj stil in spremljate moj blog veste, da sem postala totalno mahnjena na rumeno barvo je bila izbira teniskov v rumeni barvi, kar predvidljiva odločitev.

s.Oliver 69,99 eur

No, ni bila samo barva tista, zaradi katere sem se odločila, da ta par spada v mojo omaro, ampak dejstvo, da je podplat narejen iz pene, kar naredi čevelj dosti lažji in norooo mehak, je pa tudi narejen iz materiala, ki se oprime stopala in pusti nogi dihati. No.. Nekako nisem potrebovala dodatnega razmišljanja ali ga vzamem ali ne.. Meni osebno je izpadel res super na nogi!! Kaj pa ti meniš??

Fotografinja – Enja Brelih

Več @MASS: